Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОт фирмата доставчик на машините за изборите за

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОт фирмата доставчик на машините за изборите за
Коментари Харесай

Доц. Стойчев: Пари за машини за изборите ще се намерят, но дано от машините да има полза, не да са украшения

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

От компанията снабдител на машините за изборите за доста къси периоди се изисква доставка на огромен брой съоръжение, обикновено е от компанията да слагат и по-високи някакви финансови условия, с цел да стане. Това са търговски връзки сред ЦИК и компанията, да си спомним, че единствено в Русия има подобен такъв почин, да изпълняваш поръчка даже на загуба, тъй като по този начин се желае от властта. След като си подписал контракт, би трябвало там до дупка да е повинност на страната, да робуваш. Смятам, че ще намерим запас финансов да се обезпечат настояванията на компанията, може би не в цялостна степен, в частична и да се реализира цялостната доставка и окомплектоване с машини на изборните пространства.

Това съобщи доцент Стойчо Стойчев в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Оттук насетне към този момент би трябвало да разчитаме и да се надяваме тези машини да донесат някакви изгоди, да не бъдат просто следващите изхарчени пари за нещо, което да остане по този начин, щото мога да покажа доста системи за електронни ръководства, които стоят празни. Харчат се милиони, вкарва се еднократно нещо, с цел да свърши плана и по-късно не се употребява. Или имаме купени уреди и апаратури, или издигнати инфраструктури, които не се употребяват. По селата имаме спортни зали, които не се употребяват в цялостен потенциал, или пък въобще не се употребяват. Да не станат тези машини просто едно бижу, което да си стои към изборни секции, нека да се трансфорат в някакъв потребен инструмент най-малко за понижаване на сбърканите бюлетини, сбърканите протоколи, тъй като те автоматизират този развой, те вземат решение подобен вид проблеми. Не вземат решение обаче другите проблеми, като следения избор и изборното гласоподаване, тъй като това са обществени и цивилизационни проблеми, и не са софтуерни, добави доцент Стойчо Стойчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР